Заев за “Шпигел“ и “Еуроњуз“: Нема да ги менуваме етничкиот идентитет и Уставoт!

Заев за “Шпигел“ и “Еуроњуз“: Нема да ги менуваме етничкиот идентитет и Уставoт!

Грција треба да се задоволи со име за надворешна употреба, ама и тоа мора да има превод а не да...

Над 357 милиони деца живеат во зони на конфликт: Сирија, Авганистан и Сомалија најопасни

Над 357 милиони деца живеат во зони на конфликт: Сирија, Авганистан и Сомалија најопасни

Децата сега се во поголем ризик од вооружени конфликти отколку во изминатите 20 години, затоа...

Прајминистерот забрани секс на министрите со вработените

Прајминистерот забрани секс на министрите со вработените

Австралискиот премиер Малком Турнбул наметна формална забрана за сексуални односи меѓу...

  • Заев за “Шпигел“ и “Еуроњуз“: Нема да ги менуваме етничкиот идентитет и Уставoт!

    Заев за “Шпигел“ и “Еуроњуз“: Нема да ги менуваме етничкиот идентитет и Уставoт!

  • Над 357 милиони деца живеат во зони на конфликт: Сирија, Авганистан и Сомалија најопасни

    Над 357 милиони деца живеат во зони на конфликт: Сирија, Авганистан и Сомалија најопасни

  • Прајминистерот забрани секс на министрите со вработените

    Прајминистерот забрани секс на министрите со вработените