Адмирал подготвен да нанесе нуклеарен удар против Кина, ако Трамп заповеда

Адмирал подготвен да нанесе нуклеарен удар против Кина, ако Трамп заповеда

Командантот на американската пацифичка флота изјави дека би спровел нуклеарен удар против Кина...

Антитерористичка полициска операција во предградија на Сиднеј

Антитерористичка полициска операција во предградија на Сиднеј

Припадници на австралиската антитерористичка полиција извршија масовна операција во неколку...

Заев и Борисов овластени од Владите да го потпишат Договорот

Заев и Борисов овластени од Владите да го потпишат Договорот

Владите на Република Македонија и на Република Бугарија ги овластија премиерите Зоран Заев и...

  • Адмирал подготвен да нанесе нуклеарен удар против Кина, ако Трамп заповеда

    Адмирал подготвен да нанесе нуклеарен удар против Кина, ако Трамп заповеда

  • Антитерористичка полициска операција во предградија на Сиднеј

    Антитерористичка полициска операција во предградија на Сиднеј

  • Заев и Борисов овластени од Владите да го потпишат Договорот

    Заев и Борисов овластени од Владите да го потпишат Договорот