Даребин Јунајтед – Лајло Јунајтед Слога 0:2

Четврта државна лига на Викторија север, 2 коло

Сигурна победа на Кенгурите при гостувањето кај Даребин. Важно е на секоја средба да се дава максимумот и да се укнижуваат поени со цел да се врати една лига погоре овој наш клуб.

Во сабота, на 8 април, Лајло Јунајтед Слога на домашен терен ја пречекува екипата на Гринваел Јунајтед со почеток во 15 часот.