Бакстер ФК – Нобл Парк Македонија 2:2

Четврта државна лига на Викторија југ, 2 коло

Во сабота, на 8 април, Нобл Парк Македонија игра на домашен терен каде ја пречекува екипата на Розбад Харт со почеток во 15 часот.