Крегибурн Сити – Пленти Вали Лајонс 7:2

Петта државна лига на Викторија север, 2 коло

После минатонеделниот нерешен резултат не се очекуваше толку тежок пораз на гостувањето кај лидерот на табелата.
Во сабота, на 8 април, Леринчани ја пречекуваат екипата на Резерво Јети со почеток во 15 часот.