Кило Волци – Гизборн ФК 2:2

Петта државна лига на Викторија запад, 2 коло

Освоен е првиот бод за Волците кои играјќи нерешено со Гизборн 2–2 ги поделија бодовите.
Во сабота, на 8 април, Кило Волци играат во гости кај Лара Јунајтед со почеток во 15 часот.