Советникот за кредити Саш Петровски нуди поголем избор

Сиднејскиот советник за кредити Саш Петровски и неговиот тим повеќе од 14 години нудат извонредни совети за кредити.

Сега Саш се приклучи на Smartline Mortgage Advisers, една од најреспектираните брокерски компании за кредити. Се уште лоциран во истите канцеларии во Bexley, како дел од Smartline Group, му овозможува на Саш на неговите клиенти да им нуди многу подобар сервис.
Smartline има голем избор од 25 кредитори, сите со спектар на различни решенија за кредит. Ова значи дека Саш и неговиот тим сега може да им помогнат на клиентите да изберат позајмица што е целосно подготвена за нивните индивидуални потреби, со вистинските кредитни карактеристики и најкомпетитативните каматни стапки.
Smartline има освоено многу награди во индустријата низ годиниве и е позната како компанија што се фокусира да донесе извонреден, индивидуализиран сервис на секој муштерија. Тимот на Саш составен со три искусни советници за кредити може да им помогне на позајмувачите со сите потреби за кредит, вклучувајќи кредит за дом, рефинансирање, резидентна инвестиција, комерцијален и бизнис кредитирање и финансирање на средства.
„Со нетрпение очекувам да им понудам на моите клиенти најсоодветен заем на пазарот, наместо да биде ограничен само на еден кредитор", вели Саш. „Сега можам да најдам соодветен заем, без оглед на какви било ограничувања или финансиски предизвици што клиентите може да ги имаат, како и да понудам поконкурентни цени".
Smartline обезбедува високо ниво на поддршка на своите франшизи, вклучувајќи ИТ, маркетинг и обука во индустријата. „Поддршката што ја добивам од менаџментот значи дека можам да се концентрирам исклучиво на моите клиенти и на она што го правам најдобро", вели Саш.
„Добивањето високо квалитетни совети за кредит и изборот на вистински заем е критична компонента придонесувајќи за успехот на вашата финансиска иднина. Најдобар начин да се постигне објективен, индивидуализиран совет е да се најде голем брокер за кредити."
About Smartline
Established in 1999, Smartline is a multi award winning franchised mortgage broking group with a reputation for quality advice and outstanding client care.
Smartline has been named Australia's number one franchise by Topfranchise.com.au, an independent research group, seven years in a row (2009 to 2015). Smartline's 300-plus advisers settle $6 billion annually in home loans, with 85% of Smartline's business coming from a personal recommendation. Smartline has donated more than $1.8 million to charities across Australia.
Australian Credit Licence Number 385325